Error level (8192) [] occured in /home/clients/7436b6be40d1ed1b9d26377c297fc3b5/web/native/tools/class/datemanager.class.php[line:26]

/home/clients/7436b6be40d1ed1b9d26377c297fc3b5/web/core/application/application.class.php - 419

string

Value :

Methods with the same name as their class will not be constructors in a future
version of PHP; DateManager has a deprecated constructor
17 Januari 2011

De allernieuwste generatie knusse zitzakken is eindelijk te koop op www.thebool.eu. Met enkele klikken ontdek je de Bool die het best bij je past!

Wie de kans had om hem al te proberen, kijkt er halsreikend naar uit: de nieuwe zitzak The Bool - met zijn bolle tennisballook - is vanaf 18 januari 2011 te koop op de website www.thebool.eu.

Exclusief verkoopkanaal

Je vindt The Bool niet in de winkel: hij is enkel verkrijgbaar via deze site. The Bool opteerde voor dit moderne verkoopkanaal omdat je rustig thuis je keuze maakt en een Bool in huis haalt tegen de juiste prijs, want er komt geen tussenhandelaar aan te pas.

Creëer je eigen Bool... je ziet het resultaat op de site

De site geeft je de kans om kleurencombinaties uit te proberen.

Ga je voor een Bool met een hoes in taupe en een muisgrijze rits? De site toont je het resultaat. Twijfel je aan de maat? Dan krijg je tips om een Bool te kiezen die beantwoordt aan jouw noden.

Veilige betaling en snelle levering

Dankzij veilige, onlinebetaalmogelijkheden wordt je Bool binnen enkele dagen bij jou thuis geleverd.

Een origineel cadeau

Je wil een Bool cadeau geven? Via deze site kun je een Bool met een boodschap laten bezorgen bij een gelukkige ontvanger of een cadeaubon versturen waarmee de gelukkige zijn favoriete Bool kiest.

Kortom, (bijna) alles is mogelijk op www.thebool.eu!

Reageren

Reageren


Versturen

RSS