Kopen

Betaalmethodes

Wij bieden u verschillende betaalmethodes, aan de hand van uw persoonlijke behoeftes, zodat u volkomen veilig een bestelling bij ons kunt plaatsen. U vindt hieronder alle nuttige informatie omtrent deze verschillende betaalmethodes.

Volkomen veilige betalingen

1. Wij bewaren de kaartnummers die gebruikt worden voor de betalingen niet. Deze persoonlijke gegevens worden direct doorgestuurd naar de banken met wie zij werken, zonder vooraf door ons te worden geraadpleegd.

2. Voordat uw gegevens naar de bank worden overgedragen, worden deze gecodeerd, zodat ze onleesbaar worden. Alleen de geadresseerde bank kan ze nog inzien.

Wij bieden u de volgende betaalmogelijkheden, om het betaalproces voor u makkelijker te maken:

Bancontact/Mister Cash

U kunt betalen met uw Bancontact/Mister Cash. Deze betalingsmethode is niet alleen heel praktisch maar ook heel veilig. Alles wat u nodig heeft is uw digipass of kaartlezer en uw bankkaart die Bancontact/Mister Cash ondersteunt.


Betaalprocedure:

1. Klik op het logo van Bancontact/ Mister Cash

2. Voer uw volledig bankkaartnummer in, in het scherm dat volgt

3. Voer vervolgens de vervaldatum van uw bankkaart in. Deze kunt u rechtsonder op uw bankkaart vinden.

4. Hierna wordt de naam van uw bank op het scherm weergeven. Hier dient u de betaling te bevestigen met behulp van uw kaart en kaartlezer of uw digipass. Volg de instructies van uw kaartlezer.

Het totaalbedrag van uw bestelling zal automatisch van uw rekening worden afgetrokken, op het moment dat u uw bestelling heeft bevestigd. U zult vervolgens doorverwezen worden naar één van onze pagina's, waar u het nummer van uw bestelling zult kunnen raadplegen.

Credit Card

Bij iedere betaling met een Credit Card, zal het totaalbedrag van uw bestelling in eerste instantie gereserveerd worden op uw kaart. Pas nadat u uw bestelling heeft bevestigd wordt het bedrag daadwerkelijk van uw rekening afgetrokken. Voor de betaling hebben wij het nummer van uw Credit Card, de naam van de rekeninghouder en het beveiligingsnummer van uw Credit Card nodig.
Dit nummer dient als beveiliging en is speciaal gemaakt door de krediet instellingen om te garanderen dat u zelf in het bezit bent van uw kaart.
Bij Visa en MasterCard bevinden zich 3 beveiligingsnummers op de achterkant van uw kaart.